MediaWiki:Apihelp-main-param-maxage/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Задајте му олку секунди на заглавието за контрола HTTP-меѓускладот s-maxage. Грешките никогаш не се чуваат во меѓускладот.