MediaWiki:Apihelp-main-param-uselang/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Јазик за преведување на пораките. Список на јазични кодови ќе најдете на action=query&meta=siteinfo со siprop=languages или укажете user за да го користите тековно зададениот јазик корисникот, или пак укажете content за да го користите јазикот на содржината на ова вики.