MediaWiki:Apihelp-mobileview-param-sections/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Список на броеви на поданслови за кои да се даде текст. Треба да се одделени со исправени црти. Ако сакате да ги добиете сите, употребете „all“. Ако ставите опсег во форматот „1-4“, ги добивате поднасловите 1,2,3,4. Ако ставите опсег без нареден број (на пр. „1-“), ги добивате сите до крај. Укажувајќи „references“ ќе ги добиете сите поднаслови што содржат наводи.