MediaWiki:Apihelp-options-description/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Смени ги нагодувањата на тековниот корисник.

Можат да се зададат само можностите заведени во јадрото или во едно од воспоставените додатоци, или пак можности со клуч кој ја има претставката userjs- (предвиден за употреба од кориснички скрипти).