MediaWiki:Apihelp-php-param-formatversion/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Форматирање на изводот:

1
Назадно-складен формат (булови во XML-стил, клучеви * за содржински јазли и тн.).
2
Пробен современ формат. Поединостите може да се изменат!
најнов
Користење на најновиот формат (тековно 2), може да се смени без предупредување.