MediaWiki:Apihelp-query+contenttranslationcorpora-description/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Pasang tulisan paralèl sing sajajar kanggo pertalan iki. Deleng uga list=cxpublishedtranslations. Panampungan cumepak ing werna-werna format kanggo aksès sing gedhé volumené.