MediaWiki:Apihelp-query+contenttranslationcorpora-param-types/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Bakuné, panjenengan bakal éntuk teteluné iki yèn lagi ana: tulisan sumber, pertalan mesin, lan pertalan sing bisa dibesut panjenengan. Paraméter iki njalari panjenengan ora kena ngulihaké sapérangan jinis-jinis iki.