MediaWiki:Apihelp-query+contenttranslationcorpora-param-types/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

По основно, ќе ги добиете сите три од следниве (ако се достапни): изворен текст, машински превод и исправуваниот превод на корисникот. Овој параметар ви овозможува да не се даде некој од овие видови.