MediaWiki:Apihelp-query+contenttranslationcorpora-summary/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Добивање на напореден текст (пасус до пасус) за даден превод. Погледајте ја и list=cxpublishedtranslations. Има резервни складови во различни формати, наменети за високообемен пристап.