MediaWiki:Apihelp-query+contenttranslationsuggestions-example-1/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Jupuk kaca sing dadi pamrayogya kanggo mertal saka basa Inggris (en) tumrap basa Sepanyol (es).