MediaWiki:Apihelp-query+contenttranslationsuggestions-param-seed/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Bakuné, pamrayoga dituduhaké kanthi blenyak-blenyak. Menawa sampéyan ngarepaké murih pamrayogané dituduhaké mung ping pisan nalika nganggo watesan lan pangimbang, sampéyan kudu ngisi kabèh panjaluk kanthi titi.