MediaWiki:Apihelp-query+cxpublishedtranslations-example-3/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Jupuk kabèh pertalan sing wis terbit sing dipertal saka basa Inggris tumrap basa Sepanyol