MediaWiki:Apihelp-query+cxtranslatorstats-param-translator/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Jeneng panganggoné juru mertal. Paramèter iki manasuka. Menawa iki ora dianggo, panganggo sing wis kalebu saiki bakal dianggo.