MediaWiki:Apihelp-query+gadgets-param-prop/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Кои информации за алатките да се дадат:

id
Внатрешна назнака на алатката.
metadata
Метаподатоци за алатката.
desc
Описот на алатката преобразен во HTML (може да биде бавно, па користете го само ако навистина ви е потребно).