MediaWiki:Apihelp-query+globalallusers-param-prop/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Кои информации да се содржат:

lockinfo
Дали корисничката сметка е заклучена.
groups
Испишува список на сите глобални групи кајшто членува корисникот. Ова повеќе го оптоварува опслужувачот и може да даде помалку исходни ставки од предвидената граница.
existslocally
Ја додава информацијата дали корисникот постои месно.