MediaWiki:Apihelp-query+globaluserinfo-param-prop/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Кои својства да се дадат:

groups
Дај список на глобални групи кајшто членува корисников.
rights
Дај список на глобални кориснички права што ги има корисников.
merged
Дај список на споени сметки.
unattached
Дај список на неприврзани сметки.
editcount
Дај го глобалниот број на уредувања на корисникот.