MediaWiki:Apihelp-query+languagestats-param-timelimit/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Максимално време што треба да се потроши за пресметување на отустните статистики. Ако е нула, ќе се дадат само меѓускладираните резултати од почетокот.