MediaWiki:Apihelp-query+lists-param-mode/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Прикажи ги сите списоци што одговараат на извесни услови (не може да се користи со параметрите за сопственик/назнака. Ако не се укажат ниту тие, ниту режимот, ќе се прикажат само списоците на тековниот кориснико).