MediaWiki:Apihelp-query+lists-paramvalue-prop-public/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Неколку својства поврзани со видливоста:

perm
public или private (го здава сопственикот), private е видливо само за сопственикот.
perm_override
hidden или approved (или го нема), може да се зададе од модераторот.
flagged
Списокот има доволно ознаки за да има потреба од модераторско внимание.
hidden
Списокот е скриен и видлив само за сопственикот и модераторите (поради ознаките или изречен избор на модератор).