MediaWiki:Apihelp-query+messagegroups-param-depth/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Кога го користите форматот „дрво“, ограничете ја длабочината на олку нивоа. Вредноста 0 значи дека нема да се покажат подгрупи. Ако се достигне границата, во изводот ќе има и вредност „groupcount“, која ќе го наведе бројот на непосредни подгрупи.