MediaWiki:Apihelp-query+messagegroups-param-filter/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Давај само пораки со назнаки што одговараат на еден или повеќе зададени вносови (не разликува голема/мала буква, одделете со исправени црти, џокер *)