MediaWiki:Apihelp-query+messagegroups-param-inprogress/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Можна низа на преводи во тек (незачувани преводи што треба да имаат предност над зачуваните). Само SVG-групи на пораки.