MediaWiki:Apihelp-query+messagegroupstats-param-timelimit/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Највеќе време што може да се потрошиНајвеќе време што може да се потроши за пресметување на отустните статистики. Ако е нула, ќе се дадае само меѓускладираните исход од почетокот.