MediaWiki:Apihelp-query+moodbarcomments-param-prop/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Кои својства да се добијат:

metadata
Назнака, тип, датум и време на коментарот, корисник.
formatted
HTML што ќе се прикаже за овој коментар на Special:MoodBarFeedback.
hidden
Формат на целосниот HTML дури и ако коментарите се скриени.