MediaWiki:Apihelp-query+notifications-paramvalue-format-special/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Форматирано за службената страница за известувања (и само за нив!) Не се ослонувајте на HTML бидејќи може да се измени во секое време.