MediaWiki:Apihelp-query+pageassessments-example-formatversion/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Добивање на податоци од проектно оценување за страниците Јаболко и Круша, користејќи го поновиот формат на исход во приложникот.