MediaWiki:Apihelp-query+pageterms-description/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Дај поими од Wikidata (обично натписи, описи и истозначници) поврзани со страница преку викиврска. На самата единична страница, поимите се користат непосредно. Внимание: На складишното вики, овој модул работи само непосредно во единичните страници, но не во страниците поврзани со единица преку викиврска. Ова може да се смени во иднина.