MediaWiki:Apihelp-query+pageterms-param-terms/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Кои видови поими да се добијат, на пр. „опис“; секои од нив се даваат како строј низи шифрирани по вид, како на пр. {„опис“: ["foo"]}. Ако не е укажано, ќе се дадат сите видови.