MediaWiki:Apihelp-query+pageviews-description/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Прикажува податоци за посети по страница (дневни посети за секој од последните $1days дена). Исходниот формат е наслов на страницата (со долни црти) => датум (Ymd) => број.