MediaWiki:Apihelp-query+siteviews-description/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Прикажува податоци за посети за цело вики (вкупни дневни посети за секој од последните $1days дена). Исходниот формат е во обликот (Ymd) => број.