MediaWiki:Apihelp-query+wikibase-param-prop/jv

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Properti sing kudu dijupuk:

url
URL dhasar, dalan skrip, lan dalan saka artikel répositori Wikibase.
siteid
siteid saka situs iki.