MediaWiki:Apihelp-query+wikisets-param-prop/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Кои информации да се содржат.

type
дали е вклучено по избор (само на укажани викија) или исклучено по избор (сите викија освен укажаните).
wikisincluded
Викијата што припаѓаат на овој збир.
wikisnotincluded
Викијата што не припаѓаат на овој збир.