MediaWiki:Apihelp-sanitize-mapdata-param-title/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Наслов на страницата кајшто треба да се наоѓа овој GeoJSON. Ако не укажете наслов, ќе се користи пополнувач.