MediaWiki:Apihelp-setglobalaccountstatus-param-statecheck/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

По желба MD5 на очекуваното тековно <username>:<hidden>:<locked> за утврдување на спротиставености во уредувањето. На <locked> задајте му 1 за заклучен или 0 за незаклучен.