MediaWiki:Apihelp-sitematrix-description/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Дај список на Викимедиините викија.

Кодот (технички dbname/wikiid) се состои или од јазичниот код + проектниот код (за содржински проекти) или од поддомен + главен домен (за сите останати).