MediaWiki:Apihelp-templatedata-param-doNotIgnoreMissingTitles/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Давај податоци за наслови дури и ако ги нема или немаат шаблонски податоци. По основно (за назадна складност) се даваат само насловите што постојат и имаат шаблонски податоци.