MediaWiki:Apihelp-upload-param-watchlist/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Безусловно додај или отстрани ја страницата од набљудуваните на тековниот корисник; користете ги нагодувањата или не ги менувајте набљудуваните.