MediaWiki:Apihelp-userdailycontribs-param-basetimestamp/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Датум од кој ќе се пресмета $1daysago, наместо „денес“. Бројот даден во timeFrameEdits ќе биде бројот на уредувања помеѓу овој датум и датумот „$1daysago“ од него.