MediaWiki:Apihelp-visualeditor-param-basetimestamp/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

Кога зачувувате, на ова задајте му го датумот и времето на уредената преработка. Се користи за утврдување на спротиставености во уредувањето.