MediaWiki:Apihelp-visualeditoredit-param-basetimestamp/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Кога зачувувате, на ова задајте му го датумот и времето на уредената преработка. Се користи за утврдување на спротиставености во уредувањето.