MediaWiki:Apihelp-visualeditoredit-param-needcheck/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Кога зачувувате, задајте го овој параметар ако преработката има кружноповратни проблеми. Со ова означувањето ќе биде означено.