MediaWiki:Apihelp-voteny-param-what/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Дејството што ќе се преземе; се прифаќаат вредностите „vote“ (зелено гласачка кутија), „multi“ (гласачки ѕвездички) или „delete“ (бришење на претходно даден глас)