MediaWiki:Apihelp-wbcheckconstraints-param-claimid/mk

From translatewiki.net
Jump to navigation Jump to search

GUID-список што пронаоѓа тврдење за проверка на извод од услови. Одделете ги вредностите со права црта (|).