MediaWiki:Apihelp-wbcreateredirect-param-bot/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Означи го уредувањево како бот. Оваа URL-ознака ќе се почитува само ако корисникот припаѓа на групата „Bots“.