MediaWiki:Apihelp-wbeditentity-param-summary/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Краток опис на уредувањето. Ќе му биде приложена автоматски создадена прибелешка. Прибелешката и краткиот опис заедно не треба да надминуваат 260 знаци. Имајте на ум дека сите знаци над таа граница ќе бидат отстранети.