MediaWiki:Apihelp-wbqevcrosscheck-examples-4/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Изврши проверка на сите искази на предметот со назнака Q76 и предметот со назнака Q567, што користи својство со назнака P19 или P31.