MediaWiki:Apihelp-wbqmodifyviolation-param-claimguid/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

GUID на тврдењето на нескладноста во податоците што треба да се измени. Ова, заедно со constraintid служи за распознавање на нескладноста.