MediaWiki:Apihelp-wbqmodifyviolation-param-constraintid/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Назнака на тврдењето на нескладноста во податоците што треба да се измени. Ова, заедно со GUID на тврдењето служи за распознавање на нескладноста.