MediaWiki:Apihelp-wbsetsitelink-example-5/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Додај викиврска за полската страница „Wodór“ во предметот сврзан со англиската страница „Hydrogen“, со една значка што укажува на предмет со назнака „Q149“