MediaWiki:Apihelp-wbsgetsuggestions-summary/mk

From translatewiki.net
Jump to: navigation, search

Приложнички модул за добивање на предлози за дополниителни својства што би се додале кон единица на Викибазата. Наменет е претежно за употреба во алатката Предлагач кога корисниците уредуваат единици на Викибазата.